СПЕЦІАЛЬНІ знижки на комплекти SMEG

СПЕЦІАЛЬНІ знижки на комплекти SMEG

Шановні партнери, Інформуємо про старт новой Акції «Спеціальні скидки на комплекти SMEG»

Течение Усього ПЕРІОДУ Акції Діє спеціальна знижка *, за умови купівлі духової шафи 60 см або 45 см заввишки однієї Серії або комплект з двох та более прістроїв однієї Серії

Комплектом может буті лишь два або более приладів однієї Серії, в якому обов'язково є Духова шафа 60 см або 45 см заввишки та варильну поверхня.


* 8% знижки на духових шафу 60 см або 45 см заввишки.
* 10% знижки на комплект з двох приладів однієї Серії, Який складається з духової шафи 60 см або 45 см заввишки та варільної поверхні.
* 11% знижки на комплект з трьох приладів однієї Серії, Який складається з духової шафи 60 см або 45 см заввишки та варільної поверхні, та додатковий ** прилад вбудованої техніки.
* 12% знижки є максимально можливий на комплект з чотірьох приладів однієї Серії, Який складається з духової шафи 60 см або 45 см заввишки та варільної поверхні, та двома додатково ** приладами вбудованої техніки.
** Додатковий приладнати может буті только вбудований: холодильник, морозильна шафа, мікро хвильова піч, підігрівач посуд, швидкісний охолоджувач продуктів, вакууматор, парова шафа, витяжка, каво машини, шафи для вина, вбудована пральна машина.

Період проведення Акції з 00:00 годин 01.02.2020р. по 23:59 годин 30.04.2020р. або до Закінчення акційного товару, в залежності від того, яка Подія настане Ранее.

Акція розповсюджується лишь на товар, что є в наявності на складі ТОВ «СМЕГ Україна». Кількість акційного товару обмежена.

Акційний товар не может буті у резерві без оплати более чем 2 робочих днів

Строк зберігання сплаченого акційного товару на складі НЕ может перевіщуваті 30 календарних днів.

У випадка негарантійного повернення однієї чи более одиниці товару з акційного комплекту, покупець повинен повернути Цілком увесь акційний комплект.

Зовнішній вигляд акційного товару может відрізнятісь від збережений в рекламних Матеріалах.

Акція НЕ розповсюджується на виставкові зразки техніки та на уціненій товар.

ТОВ «СМЕГ Україна» залішає за собою право на зміну цен та Переліку товару, что пріймає доля у Акції.
ТОВ «СМЕГ Україна» залішає за собою право на зміну терміну проведення Акції.

Акція діє з 01 лютого 2020 р по 30 квітня 2020 р
0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони